Granexport logo

Kukuruzno-mlinski proizvodi

Kukuruzno mlinski proizvodi

Proizvodnja se oduvek odvijala uz striktnu primenu zakonske regulative, a stečena proizvođačka praksa je usklađena i sa sledećim sertifikovanim standardima: ISO 9001:2015, ISO 14001:2015, FSSC 22000, OHSAS i HACCP sistemom.

O visokom kvalitetu proizvoda svedoče brojna priznanja na sajamskim manifestacijama kao i pozitivna ocenjivanja od strane Udruženja potrošača.

Najznačajnija potvrda kvaliteta ipak dolazi od strane tržišta.

Dve trećine ukupne godišnje proizvodnje mlina Granexport plasira u inostranstvu, pri čemu se dve trećine ostvarenog izvoza kukuruzno-mlinskih proizvoda realizuje na probirljivom tržište EU.

Proizvodni program firme Granexport čine proizvodi namenjeni ishrani ljudi,za industrijsku preradu i proizvodi koji se koriste kao sirovina za proizvodnju stočne hrane.

Proizvodi namenjeni za ishranu ljudi su Kukuruzno brašno, Kukuruzni griz i Palenta.

Za  preradu u prehrambenoj, konditorskoj i pivarskoj industriji industriji koriste se kukuruzno brašno, kukuruzni griz za konditorsku industriju i kukuruzni griz za pivarsku industriju.

Kao sirovina u proizvodnji stočne hrane koriste se kukuruzno stočno brašno i kukuruzna klica.

Aktuelno iz Granexporta

  • 24.05.2023.

    Granexport je dobitnik tri velike zlatne medalje i plakete za vrhunski kvalitet na 90. Međunarodnom poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu

    Pročitajte više
  • 06.07.2021.

    Granexport je dobitnik tri velike zlatne medalje na 88. Međunarodnom sajmu poljoprivrede

    Pročitajte više
Sve vesti